Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: desember 2011

Godt nytt år folkens <3

Publisert: 31.12.2011 @ 11:51 Kategori: caemi digger Kommentarer: 1

For ikke bloggga mere idag en det her fordi vi skal snart dra på campingen og feire nyttårsaften der, hoh blir gøy..

Tumblr_lwvf3zrbzb1qcnhcuo1_500_large_large

Boring time

Publisert: 30.12.2011 @ 16:52 Kategori: Caemi sine bilder Kommentarer: 3

Jeg har ikke noe å gjøre.. Skulle egentlig ut og ta bilder med Julie og Malin, men de kom jo aldri eller ringte aldri som hun sa hun skulle, men hun er tilgitt :)

Så jeg sitter og ser på bad teacher alene i sofa'en .. Har sett den før, men liker den enda..¨Så sitter jeg på sofa'en og ser på film mens jeg tar bilder...
De er teite, men legger de ut for å ha noe å blogge om, hoh<3
Også tok jeg disse. De er litt utydelig selv om det er menningen..

 

HVA SYNES DERE OM ''BORING'' BILDENE?Innkjøp!

Publisert: 29.12.2011 @ 17:16 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 1

shoppa idag , hadde litt penger igjen og et gavekort.. Brukte ikke opp alle pengene idag heller, har tenkt å kjøpe en film etterpå kanskje flere en en vis jeg har penger til det.. Det har jeg sikkert.Litt uvant å legge ut så mange bilder av meg selv...


Svart kjole/ Fra bikbok/ 89,59kr. 

Brun jakke/ Fra Vero moda / 100kr .. Den er egentlig kjøpt for lenge siden, men vi glemte posen i en av butikkene.. bra at vi fikk den tilbake idag...

Hvite øredobber/ Fra bikbok/ 49kr

hårstrikker+hårspenner/ Fra bikbok/ 19kr

 Svarte sokker til knærne/Fra bikbok/39kr.

Svart genser/ Fra bikbok/ 124kr

Den store grå!

Publisert: 29.12.2011 @ 16:49 Kategori: Caemi sine bilder Kommentarer: 1

Tok noen bilder av pusen min igår, er han ikke bare nydelig? Elsker han så veldig, vis han hadde død så vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg skal gå inn i mørke rom eller ned i kjelleren. Navne hans er Gråmann fordi han er grå og en mann. Det sier seg egentlig seg selv, men det var ikke jeg som valgte navne, vis det hadde vært opp til meg ville dte ha navne Gråpus eller noe annet..
Øyene hans ble litt rar, det er nok fordi han liker ikke blitsen, men det rareste er at kamera'e var langt unda..


Freddy Krueger day

Publisert: 28.12.2011 @ 20:02 Kategori: filmer Kommentarer: 0

Idag har jeg, Julie og Malin bare vært inne og sett på a nightmare on elm street 3 og 4.. Som jeg har skvet før er at jeg bare elsker freddy krueger , han er noe for seg selv kan man nok si... Vis jeg skulle velge av hvem film av 3 eller 4 som var den beste så var det nok 3'er fordi den var egentlig den morsome fordi Freddy Krueger sitt skjelett startet å leve og det så bare så teit ut og man kunne se at det så veldig uekte ut, haha teit.


 

Innkjøp

Publisert: 28.12.2011 @ 12:43 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 0

Innkjøp fra i går! Dette her er det jeg kjøpte på salg i går.. <3 Fra bikbok/129kr/ 50%.. Fra bikbok/49kr .. Fra bikbok/49kr

Fra gina tricot/100kr... Fra vero moda/ 30kr.. Fra bikbok/ 39kr/50%... Fra gina tricot/150kr/50%

 

shopoholiker

Publisert: 27.12.2011 @ 20:54 Kategori: storbyen Kommentarer: 0

Jeg og noen venner tro til storbyen idag og kjøpte litt klær.. Kan nok si at jeg er en shopoholike person. når jeg har penger så  må de bare bort.... skjedde olle så mye der, bare gikk rundt og shoppet alt som var på salg..

Hvordan var din dag?
 

a nightmare on eml steet

Publisert: 27.12.2011 @ 01:15 Kategori: Caemi sine bilder Kommentarer: 1

Har nettopp sett a nightmare on eml steet 2 med Julie og Malin . Fikk det collection av a nightmare on eml steet på julaften, yey da ble jeg glad.

Det var jo ikke skummel, det er nok fordi den er super skammen (vet ikke hvor gammel, haha).. Den var egentlig leii teit eller ikke litt veldig teit.

Vi skal se 3 nå snart.. Tror jeg. Vi for håpe den er litt bedere, men likevel jeg jeg super fornøyd med den gaven her. Jeg bare elsker  Freddy Krueger.
Nok en time bare for å legge ut de her, har egentlig flere og det tar sikkert en time til.. lol fml

Julaften

Publisert: 24.12.2011 @ 12:46 Kategori: caemi digger Kommentarer: 3

JULAFTEN I DAG. Håper alle sammen for en fin dag i dag og god jul. Håper dere for mye fint og koser dere godt med maten.

Har nettopp sett på nøtter til askepott som er en tradisjon for meg og sikkert mange andre, men nå ser jeg på reisen til julestjernen som også er en tradisjon.

Merry_christmas_sign_bw_large

&lt; MORGEN 3

Publisert: 23.12.2011 @ 12:38 Kategori: caemi digger Kommentarer: 1

Gleder meg veldig til i morra egentlig. Det er bare så dumt at det ikke er snø ute...  Tenk deg stå opp imorra og spise godis og se på masse julefilmer for eksempel. Resien til julestjernen, tre nøtter til askepott og osv. Jeg ser på tre nøtter til askepott hver eneste jul og da må jeg jo også se den i år. Også når klokka slår rundt 16:00 så blir det å pynte seg og rundt 18:00 blir det julemat med familien også rundt den tiden etter dere har spist så blir det gaver. KOS...

Juletiden er jo egentlig en fin tid. Jeg vil jo egentlig ha snø til jul selv om jeg ikke er så stor fan av snø, Jeg liker liksom snø når jeg har fri fra skolen, men mens jeg går på skolen så er jeg ikke en stor fan av snø.

Lenge siden jeg har blogga, ja det er det. Fordi lurer dere på? (vis det er noen dere hoho). Det er fordi det er boring, neida, det er fordi jeg for ikke tatt bilder og bare får jeg blogga på en annen datan  som ikke er min. Jeg fått tilbake min, men internett virker ikke så min onkel skule fiske det og nå er det fiksa, tror jeg.

Nå ser jeg på smosh så hadebra. God jul og håper dere får en hyggelig julaften. (høres litt teit ut at jeg skrev julaften, men jaja)


Tumblr_lw43ibfkwz1qjq4qjo1_500_large
Ornatmental%252bbokeh_large

God jul og godt nytt år.

hits