Link Link Link Link Link Link

Kategori: filmer

Freddy Krueger day

Publisert: 28.12.2011 @ 20:02 Kategori: filmer Kommentarer: 0

Idag har jeg, Julie og Malin bare vært inne og sett på a nightmare on elm street 3 og 4.. Som jeg har skvet før er at jeg bare elsker freddy krueger , han er noe for seg selv kan man nok si... Vis jeg skulle velge av hvem film av 3 eller 4 som var den beste så var det nok 3'er fordi den var egentlig den morsome fordi Freddy Krueger sitt skjelett startet å leve og det så bare så teit ut og man kunne se at det så veldig uekte ut, haha teit.


 

Missing

Publisert: 06.11.2011 @ 21:11 Kategori: filmer Kommentarer: 3

Jeg har nettopp sett en film som heter missing som er en film som jeg lett kan bli irritert av. At jeg egentlig vet at hun nok kommer til å død, men likevel blir jeg så irritert.

 

 HVA FILMER HANDLER OM!

Tenåringen Rachel kommer aldri hjem fra dansetreningen og en massiv etterforskning starter for å finne henne. Politiet er overbevist om at hun har forsvunnet frivillig, men foreldrene nekter å godta politiets teori og bestemmer seg for å søke etter Rachel på egenhånd. Ingen kan forutse den forferdelige sannheten som finnes rett foran øynene deres. En uforutsigbar historie om kriminalitet og besettelse.

Og filmen fra en ekte historie.

terningkast 4..

SETT DEN?

28.aug.2011

Publisert: 28.08.2011 @ 15:25 Kategori: filmer Kommentarer: 0

Nå sitter jeg i sofan og ser på min favoritt film Titanic som jeg kjøpte på momarkedet for 50kr. jeg bare elsker Titanic fordi da kan jeg liksom slippe ut følelser likso gårte, smile bli irritert og ovs. tok noen bilder fra momarkede men føler liksom ikke for å legge de ut fordi det er vel bare to eller tre bilder ca. 

 

hits