Link Link Link Link Link Link

< MORGEN 3

Publisert: 23.12.2011 @ 12:38 Kategori: caemi digger Kommentarer: 1

Gleder meg veldig til i morra egentlig. Det er bare så dumt at det ikke er snø ute...  Tenk deg stå opp imorra og spise godis og se på masse julefilmer for eksempel. Resien til julestjernen, tre nøtter til askepott og osv. Jeg ser på tre nøtter til askepott hver eneste jul og da må jeg jo også se den i år. Også når klokka slår rundt 16:00 så blir det å pynte seg og rundt 18:00 blir det julemat med familien også rundt den tiden etter dere har spist så blir det gaver. KOS...

Juletiden er jo egentlig en fin tid. Jeg vil jo egentlig ha snø til jul selv om jeg ikke er så stor fan av snø, Jeg liker liksom snø når jeg har fri fra skolen, men mens jeg går på skolen så er jeg ikke en stor fan av snø.

Lenge siden jeg har blogga, ja det er det. Fordi lurer dere på? (vis det er noen dere hoho). Det er fordi det er boring, neida, det er fordi jeg for ikke tatt bilder og bare får jeg blogga på en annen datan  som ikke er min. Jeg fått tilbake min, men internett virker ikke så min onkel skule fiske det og nå er det fiksa, tror jeg.

Nå ser jeg på smosh så hadebra. God jul og håper dere får en hyggelig julaften. (høres litt teit ut at jeg skrev julaften, men jaja)


Tumblr_lw43ibfkwz1qjq4qjo1_500_large
Ornatmental%252bbokeh_large

God jul og godt nytt år.

1 kommentar

Postet av:

bare synd du ma i kirken :((

// Skl
Dato: 24.12.2011 Tid: 01:23 URL:

Skriv en ny kommentar

hits